Blodbanken Lillestrøm

Vi har cirka 6500 aktive blodgivere, og tapper cirka 14000 enheter blod i året.

Kontakt

Besøkstider
mandag - tirsdag Stengt
onsdag - torsdag 14.15-20.00
fredag Stengt
Telefon
67961300
mandag - tirsdag Stengt
onsdag - torsdag 14.30-20.00
fredag Stengt
E-post
Romerike Helsebygg
Besøksadresse
Dampsagveien 2-4, 2000 Lillestrøm(Google maps)

Parkering

Blodgivere som er på Helsebygget i Lillestrøm for å gi blod kan parkere gratis på våre reserverte plasser i parkeringshuset under helsebygget (rett frem når man kjører inn i p-hus), dersom de har p-kort fra Blodbanken med aktuell dato og klokkeslett liggende godt synlig i frontruta.

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.