Kreftavdelingen, Ski sykehus

Vi gir behandling og oppfølging til voksne pasienter med kjent kreftdiagnose. Hos oss får du et tilbud som er tilpasset deg.

Les mer om Kreftavdelingen, Ski sykehus

Kreftavdelingen, Ski sykehus

Behandlingen foregår på dagtid. Den består i hovedsak av cellegift, antistoffer, hormonbehandling og annen skreddersydd kreftbehandling. Vi gir også opplæring til pasienter og pårørende. Vi jobber aktivt med utvikling og forbedring av behandlingstilbudet, blant annet gjennom forskning og utdanning av helsepersonell.

Kontakt

Telefon
64856484
mandag - fredag 09:00 - 11:30 og 12:30 – 14:30
E-post
Ski sykehus
Besøksadresse
Vardåsveien 3, 1400 Ski (Google maps)

Buss

​Buss nr. 512 går fra Ski stasjon til Ski sykehus.

Antallet avganger og ankomster varierer avhengig av tid på døgnet.

Se rutetabeller på www.ruter.no.

Parkering

Gratis parkering.

Egen parkeringsplass ved hovedinngang for bevegelseshemmede, blodgivere og taxi.

Pasientreiser

Pasientreiser er reiser til og fra offentlig godkjent behandling. Er det helsemessige årsaker til at du trenger tilrettelagt transport, må dette bestilles av din behandler.

Hvis det ikke finnes rutegående transport på strekningen du skal reise, kan du ta kontakt med ditt lokale pasientreisekontor tlf. 05515

All informasjon du trenger om pasientreiser er samlet på en nasjonal nettside.

pasientreiser.no

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Cellegiftbehandling, Ski sykehushttps://www.ahus.no/behandlinger/cellegiftbehandling-ski-sykehusCellegiftbehandling, Ski sykehusCCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandlingCellegiftbehandling

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.