Alderspsykiatri

Vi utreder og behandler pasienter med aldersrelaterte psykiske lidelser. Tilbudet omfatter både poliklinikk og heldøgnsopphold, og konsultasjoner og vurderinger foregår i poliklinikken eller der pasienten bor.

Les mer om Alderspsykiatri

Alderspsykiatri

Avdelingens mål er å yte kvalitetsmessig gode helsetjenester for mennesker med alderspsykiatriske lidelser. Avdelingen skal også bidra til å utvikle spesialisthelsetjenester for eldre i henhold til fremtidens utfordringer innen utredning og behandling, forskning, fagutvikling og undervisning.

Avdelingen tar inn pasienter etter søknad/henvisning.

Avdelingen er godkjent for tvungent psykisk helsevern.

Kontakt

Telefon
Sentralbord: 67057770

Vaktrom A: 67057720
Vaktrom B: 67057755
mandag - fredag 08.00-15.00
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
Avdeling alderspsykiatri
Postboks 1000
1478 Lørenskog
Brennaveien 18, Hagan
Besøksadresse
Brennaveien 18(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Alderspsykiatrihttps://www.ahus.no/behandlinger/alderspsykiatriAlderspsykiatriAAlderspsykiatriAlderspsykiatriAlderspsykiatriAlderspsykiatriEMPTY

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.