Follo døgn, DPS Follo

Vi tilbyr døgnbehandling til voksne med psykiske lidelser som trenger frivillig døgninnleggelse som del av behandlingsforløpet.

Les mer om Follo døgn, DPS Follo

Follo døgn, DPS Follo

Alle innleggelser ved døgnenheten DPS Follo er på frivillig grunnlag.  

Post 1: Kortvarig stabiliseringsopphold
Vi tar i mot pasienter til kortvarig stabiliseringsopphold av få døgns varighet. Oppholdet kan være en forlengelse av opphold på akuttavdelingen, eller direkte via andre seksjoner/enheter ved DPS Follo. En plass er reservert pasienter som har kontrakt om brukerstyrt plass.

Post 4: Psykoselidelser og komplekse traumer/dissosiative lidelser 
Vi tar primært i mot pasienter med psykoselidelser og komplekse traumer/dissosiative lidelser med behov for stabilisering (1. fase traumebehandling). En plass er reservert pasienter som har kontrakt om brukerstyrt plass.

Kontakt

Telefon
95296280
Postadresse

Akershus universitetssykehus
DPS Follo
PB 1000
1478 Lørenskog

Vestveien 15, Ski
Besøksadresse
Vestveien 15(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.