Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Follo

Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe) tilbyr hjelp til ungdom og voksne som har, eller hvor man har mistanke om utvikling av en psykoselidelse og alvorlige utviklingsforstyrrelse.  

Les mer om Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Follo

Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Follo

Vi utreder og behandler ved psykosesymptomer og hvor det er mistanke om utvikling av en psykoselidelse.

Seksjonen driver også med rehabilitering og behandling ved kjent psykoselidelse, bipolar lidelse med psykosesymptomer eller annen alvorlig psykisk lidelse med sammensatte behov. Seksjonen gir og behandlingstilbud til pasienter underlagt tvungent psykisk helsevern uten døgnopphold (TPHU).  Ved behov kan det gis veiledning og undervisning til pårørende og 1. linjetjenesten.

Behandlingstiden vil variere, fra noen få ganger, til ett år og i noen tilfeller ennå lenger.

Kontakt

Telefon
64852000
Postadresse

Akershus universitetssykehus
DPS Follo
PB 1000
1478 Lørenskog

Åsenveien 3, Ski
Besøksadresse
Åsenveien 3(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.