DPS Groruddalen

DPS Groruddalen tilbyr utredning og behandling av psykiske problemer og lidelser hos voksne personer over 18 år bosatt i bydelene Alna, Stovner og Grorud, samt Nittedal kommune. Tilbudet består blant annet av akutt- og krisetjenester, samtalebehandling/psykoterapi (individuelt og/eller i gruppe), oppsøkende/utadrettet virksomhet og døgnopphold. 

Les mer om DPS Groruddalen

DPS Groruddalen

DPS Groruddalen består av åtte kliniske seksjoner: fire allmennpoliklinikker, akutteam, seksjon for gruppeterapi, spesialpoliklinikk for psykoselidelser og døgnseksjon. De polikliniske tjenestene er lokalisert på to adresser: Jerikoveien 28 (Lindeberg) og Rosenbergveien 15 (Grorud). Døgntilbudet er lokalisert i Brennaveien 18 (Skytta, Nittedal).

For å få tilbud om utredning eller behandling kreves henvisning fra fastlege eller andre med henvisningsrett (f. eks legevakt, privatpraktiserende spesialister, eller sykehusavdeling). Hver henvisning blir vurdert og prioritert av spesialist i henhold til Helsedirektoratets prioriteringsveileder (psykisk helsevern for voksne).

Ved behandling i poliklinikk må du betale en egenandel for hver timeavtale. Når egenandelene har nådd et tak (egenandelstak 1) får du frikort ut kalenderåret. Ubenyttede timer som ikke er avbestilt innen 24 timer i forkant, må betales. 

Kontakt

Oppmøtested

Jerikoveien 28: Allmennpoliklinikk A og B, Gruppeterapi
Rosenbergveien 15: Allmennpoliklinikk C og D, Spesialpoliklinikken
Brennaveien 18: Skytta døgn

Telefon
23141900 - Allmennpoliklinikk A og B, Gruppeterapi
22168200 - Allmennpoliklinikk C og D, Spesialpoliklinikken
67057700 - Skytta døgn

23141955 - Akutteam
mandag - fredag 08.00-15.30
Postadresse

Akershus universitetssykehus HF
DPS Groruddalen
Postboks 1000
1478 Lørenskog

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Akutteam, DPS Groruddalenhttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-groruddalen/akutteamAkutteam, DPS Groruddalen
Allmennpoliklinikk, DPS Groruddalenhttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-groruddalen/allmennpoliklinikkAllmennpoliklinikk, DPS Groruddalen
Gruppeterapi, DPS Groruddalenhttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-groruddalen/gruppeterapiGruppeterapi, DPS Groruddalen
Skytta døgn, DPS Groruddalenhttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-groruddalen/skytta-dognSkytta døgn, DPS Groruddalen
Spesialpoliklinikken, DPS Groruddalenhttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-groruddalen/spesialpoliklinikkenSpesialpoliklinikken, DPS Groruddalen

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.