Akutteam, DPS Groruddalen

Akutteamet tilbyr hjelp ved akutte psykiske kriser hos voksne. Teamet vurderer den kriserammedes tilstand, kartlegger aktuell livssituasjon, inkl. ressurser og mestringsstrategier, og vurderer videre behov for hjelp. 

Les mer om Akutteam, DPS Groruddalen

Akutteam, DPS Groruddalen

Akutteamet kan tilby samtaler ved Akutteamet, hos samarbeidspartnere eller ved hjemmebesøk. Teamet tilbyr oppfølging over kortere tid. Ved behov for lengre oppfølging eller behandling vil en prøve å finne andre egnede tilbud til pasienten. Seksjonen er bemannet med lege, psykolog og sykepleier. Tilbudet baserer seg på frivillighet.

Henvendelsen kan komme fra fastlege, legevakt, pasienten selv, familie, pårørende, venner eller andre samarbeidspartnere. 

Kontakt

Oppmøtested

Jerikoveien 28, inngang B.

Telefon
67965000
mandag - fredag 08.00-17.00
Felles telefonnummer til alle akutteam ved Ahus.

Velg riktig akutteam/DPS ved tastevalg.

Postadresse

Akershus universitetssykehus HF
DPS Groruddalen, Akutteam
PB 1000
1478 Lørenskog

Jerikoveien 28, Lindeberg
Besøksadresse
Jerikoveien 28(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.