Akutteam, DPS Nedre Romerike

Akutteamet tilbyr rask helsehjelp og råd til personer som opplever akutt psykisk krise, både nye oppståtte akutte kriser, men også en akutt forverring av en kjent psykisk lidelse.

Les mer om Akutteam, DPS Nedre Romerike

Akutteam, DPS Nedre Romerike

Hensikten med tilbudet er å tilby rask hjelp i akutte kriser, og å redusere behovet for innleggelser på sykehus og bruk av tvang.  Teamet er sammensatt tverrfaglig med psykolog/spesialist, psykiater, psykiatrisk sykepleier, som alle er solid utdannet for å kunne hjelpe effektivt og raskt i en krise-situasjon. Vi møter de fleste klientene i egne lokaler på DPS`et ved Åråsen Stadion i Lillestrøm, men vi ambulerer også og kan komme på besøk dersom ønskelig/nødvendig. Teamet kan tilby oppfølging i inntil 6 uker og disponerer 4 plasser på vår korttids døgnseksjon.

Vi tar i mot henvendelser direkte fra pasienten, pårørende eller andre samarbeidspartnere (for eksempel fastlege), og det trengs ingen henvisning.

Vi har åpent alle hverdager kl 08.00 – kl 15.30.

Kontakt

Oppmøtested

C.J. Hansens vei 25, Åråsen stadion. Ekspedisjon i 3. etasje.
Inngangen er på kortsiden av, som vender ut mot Fetveien. 

Telefon
67965000
mandag - fredag 08.00-15.30
Felles telefonnummer til alle akutteam ved Ahus.

Velg riktig akutteam/DPS ved tastevalg.

Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Nedre Romerike, Akutteam
Postboks 1000
1478 Lørenskog
C.J. Hansens vei, Åråsen
Besøksadresse
C.J. Hansens vei(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.