Allmennpoliklinikk, DPS Nedre Romerike

Vi tilbyr utredning og behandling til voksne pasienter innenfor et bredt spekter av psykiske lidelser. 

Les mer om Allmennpoliklinikk, DPS Nedre Romerike

Allmennpoliklinikk, DPS Nedre Romerike

Vi tilbyr utredning og behandling til voksne pasienter innenfor et bredt spekter av psykiske lidelser. Primært angst- og depresjonslidelser, traumelidelser, men også spiseforstyrrelser, utviklingsforstyrrelser og ADD/ADHD. Vi har også et OCD-team.

De vanligste behandlingsformene er individuelle samtaler/psykoterapi, medikamentell behandling, familiesamtaler inklusive åpne dialoger og nettverksmøter. Individuell behandling understøttes også i noen grad av gruppebehandling for symptomlidelser. Vi samarbeider med fastleger og andre deler av psykiske helsetjenester inklusive kommunal helsetjeneste.

Vurdering / utredning vil vanligvis skje ved én til tre konsultasjoner. Behandling ved allmennpoliklinikken vil vanligvis vare fra 3 – 12 måneder.


Kontakt

Oppmøtested
C. J. Hansens vei 31, 3. etasje

Inngangen til C. J. Hansens vei 31 er på kortsiden, som vender ut mot Fetveien. 
Telefon
63894060
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Nedre Romerike, Allmennpoliklinikk
Postboks 1000
1478 Lørenskog
C.J. Hansens vei, Åråsen
Besøksadresse
C.J. Hansens vei(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.