Ambulant team, DPS Nedre Romerike

Ambulant team tilbyr et oppsøkende behandlingstilbud for pasienter med alvorlig psykisk lidelse og funksjonsnedsettelse. 

Les mer om Ambulant team, DPS Nedre Romerike

Ambulant team, DPS Nedre Romerike

Ambulant team tilbyr oppfølging og behandling til pasienter med ulike typer psykiatriske diagnoser. Det er pasientens funksjonsnivå, alvorlighetsgrad på lidelse og manglende nytte av eksisterende tilbud som legges til grunn.

Ambulant team jobber arenafleksibelt, og oppfølgingen finner sted der pasienten selv ønsker det og der det anses å ha best nytte. Dette kan f.eks. være hjemme, hos Nav, fastlege eller i kommunen.

Ambulant team kan bistå pasienter som har vansker med å nyttiggjøre seg ordinær poliklinisk behandling. Et hovedmål for arbeidet er å bidra til at pasienten skal få styrket sin funksjon blant annet gjennom å mobilisere private og offentlige nettverk.


Kontakt

Oppmøtested

C. J. Hansens vei 31, Åråsen stadion. Ekspedisjon i 3. etasje.
Inngangen er på kortsiden, som vender ut mot Fetveien. 

Vi avtaler også med pasienten hvor vi skal treffes og møtested kan variere.

Telefon
63894292
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Nedre Romerike, Ambulant team
Postboks 1000
1478 Lørenskog
C.J. Hansens vei, Åråsen
Besøksadresse
C.J. Hansens vei(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.