Gruppeterapi, DPS Nedre Romerike

Vårt tilbud er til personer med moderat til alvorlig personlighetsforstyrrelse og relasjonstraumer. 

Les mer om Gruppeterapi, DPS Nedre Romerike

Gruppeterapi, DPS Nedre Romerike

Seksjonen tilstreber å gi et differensiert psykoterapeutisk tilbud til mennesker med personlighetsforstyrrelse og relasjonelle traumer.

Seksjonen har et differensiert behandlingsprogram på dagtid. Hoveddelen består av et mentaliseringsbasert kominasjonsbehandlingsprogram som tar sikte på å bedre mentaliseringsevnen. Behandlingen er en kombinasjon av psykopedagogisk gruppe, individualtimer, samt gruppepsykoterapi. De ulike delene skal henge sammen. I tillegg arrangerer avdelingen stabiliseringskurs for relasjonelt traumatiserte.

Kontakt

Oppmøtested
C.J. Hansens vei 25, Åråsen stadion. Ekspedisjon i 2. etasje.
Inngangen er på kortsiden, som vender ut mot Fetveien. 
Telefon
63894050
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Nedre Romerike, Gruppeterapi
Postboks 1000
1478 Lørenskog
C.J. Hansens vei, Åråsen
Besøksadresse
C.J. Hansens vei(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.