Medisinfri døgnenhet, DPS Nedre Romerike

Vi tilbyr utredning og tverrfaglig behandling til pasienter med psykiske lidelser som er i behov av døgnbehandling. Innleggelser på Medisinfri døgnenhet er basert på frivillighet.

Les mer om Medisinfri døgnenhet, DPS Nedre Romerike

Medisinfri døgnenhet, DPS Nedre Romerike

Behandlingstilbudet er tverrfaglig med miljøterapi som grunnleggende element, med vekt på å skape omgivelser hvor samværet mellom pasientene, personalet og pasientene selv, fungerer slik at det kan gi utvikling og vekst.

Ulike gruppeaktiviteter er en viktig del av tilbudet i tillegg til individuell oppfølging i form av støttesamtaler, samtaleterapi og medikamentell behandling.

Aktiv deltakelse fra pasientens familie og sosiale nettverk blir prioritert.

Kontakt

Oppmøtested
C.J. Hansens vei 25, 2. etasje.

Inngangen til C.J. Hansens vei 25 er på kortsiden som vender ut mot Fetveien. 
Telefon
67966300
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Nedre Romerike, Medisinfri døgnenhet
Postboks 1000
1478 Lørenskog
C.J. Hansens vei, Åråsen
Besøksadresse
C.J. Hansens vei(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Medisinfri behandlinghttps://www.ahus.no/behandlinger/medisinfri-behandlingMedisinfri behandlingMMedisinfri behandlingMedisinfri behandlingMedisinfri behandlingMedisinfri behandlingEMPTY

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.