Moenga døgn, DPS Nedre Romerike

Moenga døgn tilbyr utredning og tverrfaglig behandling til pasienter med psykiske lidelser som er i behov av døgnbehandling. Innleggelser på Moenga er basert på frivillighet.

Les mer om Moenga døgn, DPS Nedre Romerike

Moenga døgn, DPS Nedre Romerike

Behandlingstilbudet er tverrfaglig med miljøterapi som grunnleggende element, med vekt på å skape omgivelser hvor samværet mellom pasientene, personalet og pasientene selv, fungerer slik at det kan gi utvikling og vekst.

Ulike gruppeaktiviteter er en viktig del av tilbudet i tillegg til individuell oppfølging i form av støttesamtaler, samtaleterapi og medikamentell behandling.

Aktiv deltakelse fra pasientens familie og sosiale nettverk blir prioritert.

Moenga døgn har tilsammen18 sengeplasser hvorav to senger er brukerstyrte. 

Kontakt

Telefon
67 96 63 00
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Nedre Romerike, Moenga døgn
Postboks 1000
1478 Lørenskog

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Medisinfri behandlinghttps://www.ahus.no/behandlinger/medisinfri-behandlingMedisinfri behandlingMMedisinfri behandlingMedisinfri behandlingMedisinfri behandlingMedisinfri behandling

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.