DPS Øvre Romerike

Ved DPS Øvre Romerike tilbyr vi utredning og behandling av psykiske problemer og lidelser som angst, depresjon, spiseforstyrrelser, personlighets- og atferdsproblemer og psykoser hos voksne over 18 år.
Les mer om DPS Øvre Romerike

DPS Øvre Romerike

Tilbudet består blant annet av akutt- og krisetjenester (akutteam), samtalebehandling - enten individuelt eller i gruppe, oppsøkende/utadrettet virksomhet og døgnopphold. Behandlingen skjer oftest poliklinisk ved at pasienten møter til timeavtale og i noen tilfeller ved innleggelse på vår døgnavdeling. 

Ved DPS Øvre Romerike er Enhet for gruppeterapi, Døgnavdeling, Allmenpsykiatrisk poliklinikk,  TiRe (Tidlig Intervensjon og Rehabilitering) og Akutteam samlet under ett tak.

DPS Øvre Romerike  dekker kommunene Eidsvoll, Nes, Hurdal, Ullensaker, Gjerdrum og Nannestad, med om lag 100 000 innbyggere. 

Kontakt

Oppmøtested
Hold rett frem i rundkjøringen ved Rema og Toyota.
Telefon
63941200
Postadresse

Akershus universitetssykehus HF

DPS Øvre Romerike
Postboks 1000
1478 Lørenskog

Henrik Bulls veg 123
Besøksadresse
Henrik Bulls veg 123(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Akutteam, DPS Øvre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-ovre-romerike/akutteamAkutteam, DPS Øvre Romerike
Allmennpoliklinikk, DPS Øvre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-ovre-romerike/allmennpoliklinikkAllmennpoliklinikk, DPS Øvre Romerike
Gruppeterapi, DPS Øvre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-ovre-romerike/gruppeterapiGruppeterapi, DPS Øvre Romerike
Myrvegen døgn, DPS Øvre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-ovre-romerike/myrvegen-dognMyrvegen døgn, DPS Øvre Romerike
Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Øvre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-ovre-romerike/tidlig-intervensjon-og-rehabilitering-tireTidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Øvre Romerike

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.