Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Øvre Romerike

Tidlig intervensjon og rehabilitering (TIRe) arbeider med ungdom og voksne som har, eller hvor man har mistanke om utvikling av en psykoselidelse og alvorlige utviklingsforstyrrelse.  

Les mer om Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Øvre Romerike

Tidlig Intervensjon og Rehabilitering (TIRe), DPS Øvre Romerike

Tilbudet retter seg mot personer med psykoselidelser. Erfaring viser at det er sammenheng mellom hvor lang tid man har hatt en ubehandlet psykose og hvordan det går videre. Ved å få rask hjelp hindres, mildnes eller forsinkes tilstanden slik at man kan få en mindre alvorlig utvikling. Tilbudet er også for de med kjent psykoselidelse med lavt funksjonsnivå med behov for behandling over lengre tid.

Kontakt

Oppmøtested
Myrvegen 80
Hold rett frem i rundkjøringen ved Rema og Toyota.
Telefon
63941300
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
DPS Øvre Romerike
Postboks 1000
1478 Lørenskog
Henrik Bulls veg 123
Besøksadresse
Henrik Bulls veg 123(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.