ARA Elvestad døgn

ARA Elvestad gir inntil 6 måneder døgnbehandlingstilbud for personer med avhengighet av ulike rusmidler. Elvestad har i tillegg tilbud om utredning.

Les mer om ARA Elvestad døgn

ARA Elvestad døgn

ARA Elvestad døgn ligger på Årnes og har to tjenestetilbud.  Korttids døgnbehandlingstilbud med tverrfaglig spesialisert rusbehandling til personer over 18 år som har et alvorlig rusproblem. I tillegg tilbyr vi utredning på døgnnivå av kompliserte tilstander hvor poliklinisk utredning ikke er tilstrekkelig.
 
Elvestad døgn er en del av Avdeling rus og avhengighet (ARA), Divisjon psykisk helsevern.

Kontakt

Telefon
67961400
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
Avdeling rus og avhengighet, Elvestad døgn
Postboks 1000
1478 Lørenskog
Nedre Hagavei 303, Årnes
Besøksadresse
Nedre Hagavei 303(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.