ARA Follo døgn

Vi tilbyr avrusning/nedtrapping av illegale og legale rusmidler og døgnbehandling ved kompliserte, samtidige rus- og psykiatrilidelser (ROP-tilstander).

Les mer om ARA Follo døgn

ARA Follo døgn

Follo døgn er et døgnbehandlingstilbud for personer med avhengighet av ulike rusmidler (legale og illegale). Vi tilbyr avrusning/nedtrapping illegale og legale rusmidler og døgnbehandling ved kompliserte ROP-tilstander. 

Vi tilbyr avgiftning fra alkohol, vanedannende medikamenter og illegale stoffer, og i tillegg kort stabilisering samt kartlegging. 

ROP-enhet er et helhetlig og integrert døgnbasert behandlingstilbud for personer over 18 år med psykisk lidelse og samtidig rusavhengighet som har behov for mer enn poliklinisk behandling.
 
Tilbudene er for kvinner og menn over 18 år og er samlokalisert med Follo DPS i Ski.  

Follo døgn  er en del av Avdeling rus og avhengighet (ARA), Divisjon psykisk helsevern.
Henvisning til ARA Follo døgn:
Benytt henvisningsskjema: Henvisning Ara Follo Døgn.pdf

Kontakt

Telefon
90781686
Postadresse
Akershus universitetssykehus HF
Avd. rus og avhengighet, Follo døgn
Postboks 1000
1478 Lørenskog
Vestveien 15, Ski
Besøksadresse
Vestveien 15(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.