ARA Klosteret døgn

Klosteret er et korttids døgnbehandlingstilbud som tilbyr avrusning og nedtrapping til personer med alkohol- og medikamentavhengighet. 

Les mer om ARA Klosteret døgn

ARA Klosteret døgn

Klosteret er regulert av lov om spesialisthelsetjenester og tilbyr tverrfaglig spesialisert rusbehandling til kvinner og menn over 18 år med alkohol- og/eller medikamentavhengighet.
 
Klosteret tilbyr avrusning/stabilisering, medikament nedtrapping og kartlegging.
 
Avhengighet er et sammensatt problem hvor medisinske, sosiale og psykologiske forhold er viktig i behandlingen. Klosteret har ulike tilbud, og behandlingen tilpasses den enkeltes behov.
 
Vårt arbeid utføres i tett samarbeid med kommunale tjenesteytere, fastleger og ruspoliklinikker.
 
Klosteret  er en del av Avdeling rus og avhengighet (ARA), Divisjon psykisk helsevern.

Kontakt

Telefon
64843300
Postadresse

Akershus universitetssykehus HF
Avd. Rus og avhengighet, Klosteret
Postboks 1000
1478 Lørenskog

Alexander Kiellands gate 11, Lillestrøm
Besøksadresse
Alexander Kiellands gate 11(Google maps)

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Personvern

​​Som pasient har du rettigheter knyttet til personvern når det gjelder sykehusets lagring og bruk av helseopplysninger.

Les mer om personvern

Studenter i praksis på Ahus

​Ahus er en undervisningsinstitusjon der du kan møte studenter. Du kan reservere deg mot at studenter er til stede eller medvirker i behandlingen.

De ansatte som til enhver tid er på jobb ønsker å legge til rette for pasientene, men det vil ikke være mulig å reservere seg mot behandling fra lege, sykepleier eller annen helsearbeider bestemt av kjønn.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.