Ambulerende sykepleieteam

​Ambulerende sykepleieteam tilbyr gratis undervisning, veiledning og opplæring til helsepersonell på sykehjem, omsorgsbolig og hjemmetjeneste i sykehusområdet til Ahus. Det er ikke nødvendig med henvisning.

Veiledning

Vi tilbyr pasientrettet praktisk bistand og opplæring i sykepleiefaglige prosedyrer, som for eksempel sentrale venekatetre, PEG, suprabubisk kateter, intravenøs behandling, tracheostomi og medisinsk teknisk utstyr. Veiledningen gjennomføres der pasienten er; hjemme eller på instutisjon.

Undervisning

Kommunene kan melde sin interesse for undervisning via epost til Ambulerende sykepleieteam. Det utarbeides en årlig undervisningsplan som sendes til alle kontaktpersonene i opptaksområdet.

Hospitering

Ved ønske om hospitering, send epost til ast@ahus.no  med informasjon om yrkesgruppe, foretrukne tidspunkt, ønsket avdeling og mål med hospiteringen.

Tilbudet gjelder ikke for studie- eller praksisplass.

Kontakt oss

Telefonnummer: 957 81 789
Epost: ast@ahus.no

Vi er tilgjengelige alle hverdager kl.08.00-16.00.

Veiledningstelefonen

Ahus har en veiledningstelefon for helsepersonell som er betjent 24 timer i døgnet av sykepleiere i akuttmottaket, som kan benyttes for kollegaveiledning og råd når Ambulerende sykepleieteam ikke er tilgjengelig.

Telefonnummer: 948 50 541

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.