Pusterommet på Akershus universitetssykehus

Pusterommet

Pusterommet er et trenings- og aktivitetstilbud til deg er i eller nylig har gjennomgått kreftbehandling. Her får du kyndig veiledning i et sosialt og trivelig miljø.

Det er vanlig å oppleve bivirkninger under kreftbehandlingen, og mange vil få fysiske og psykiske seneffekter. Regelmessig fysisk aktivitet kan være gunstig for deg som har eller har hatt en kreftsykdom. Det kan blant annet bidra til å redusere bivirkninger av behandlingen, samt opprettholde og bedre din fysiske form og gi økt energi.

Vi tilbyr tilpasset trening og gir inspirasjon til å være i aktivitet. Pusterommet skal være et sted å "trekke pusten" og gi et avbrekk fra sykdommen. Det kan også være en møteplass og sosial arena for pasienter i samme situasjon.

Det legges opp til aktiviteter både innendørs og utendørs, individuelt og i grupper. Gruppetilbudet består av varierte timer med forskjellig treningsinnhold og intensitetsnivå.

Pusterommet er åpent mandag – torsdag kl 08.15 - 15.00

Pusterommet er etablert i samarbeid mellom Akershus universitetssykehus og stiftelsen Aktiv mot kreft.

Les mer om Pusterommet (pusterommene.no)

Henvisning

Du trenger henvisning fra lege og en samtale med fysioterapeut på Pusterommet for å kunne benytte deg av aktivitetstilbudet.

Henvisningsrutiner for behandlere

Kontaktinformasjon

Pusterommets telefon: 67 96 61 67
Epost: fellesmail.pusterommet@ahus.no

Besøksadresse

Inngang 9, Pusterommet .

Sykehusveien 25, Lørenskog (Google maps)
Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.