Moengvegen 6, Frogner

Moenga ligger på Lindeberg i Sørum kommune 11 kilometer fra Lillestrøm. Det er togforbindelse til Lindeberg stasjon som er 0,8 km unna. Dersom du kjører selv, er det mulighet for å parkere din egen bil på Moenga. OBS! Ny adresse fra 14. mai!

 
 

Kontakt

Oppmøtested

OBS! Ny adresse fra 14. mai!

Som et ledd i samlokaliseringen av Nedre Romerike DPS vil Moenga flytte all sin virksomhet til Åråsen Stadion 14. mai 2018. All døgnbehandling vil da samles på Åråsen, fordelt på to enheter. Medisinfritt behandlingstilbud vil disponere 7 av de totalt 24 sengeplassene.

 

Besøksadresse
Moengvegen 6, 2016 Frogner (ny adresse fra 14. mai) (Google maps)
 

Praktisk informasjon

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Taushetsplikt

Som helsepersonell er vi bundet av taushetsplikt. Det innebærer at vi ikke kan besvare alle spørsmål over telefonen selv til nærmeste pårørende. Du kan eventuelt ringe pasienten direkte.

Ønsker du å dele bilder fra tiden på sykehuset?

Ta hensyn når du tar bilder. Husk at ansatte har det travelt.
Det kan være uheldig å forstyrre dem i arbeidet.

Det er ulovlig å spre bilder av medpasienter og ansatte uten samtykke.

Vis varsomhet og respekt for personvernet.

DPS Nedre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-nedre-romerikeDPS Nedre Romerike
Moenga døgn, DPS Nedre Romerikehttps://www.ahus.no/avdelinger/psykisk-helsevern/distriktspsykiatriske-sentre/dps-nedre-romerike/moenga-dognMoenga døgn, DPS Nedre Romerike

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.