Digitale brev fra sykehuset

Med tradisjonell post tar det tid fra et brev sendes ut og til vi har det i postkassen vår. I tillegg får vi sjeldnere enn før levert post hjem i postkassene. Med digitale brev får du posten direkte i «Min helse» på helsenorge.no, eller i din digitale postkasse med en gang de er sendt ut fra sykehuset.

​Hvem kan få brev digitalt?

Denne våren starter vi opp med digital utsending av innkallingsbrev. I første omgang er det enkelte avdelingen som tilbyr tjenesten, men etter hvert vil alle klinikkene ved sykehuset sende brev digitalt. 

For at du skal få innkallingsbrev digitalt må du ha registrert deg som bruker på helsenorge.no. Der har du tilgang på flere digitale tjenester, som kjernejournal, dine resepter med mer. 

helsenorge.no

Du får varsling på e-post og/eller tekstmelding når du har mottatt et digitalt brev. 

De som ikke ønsker å bruke helsenorge.no., kan få brev fra sykehuset via Digipost eller eBoks

Hvordan registrerer du deg som bruker på helsenorge.no?

På helsenorge.no kan du bruke BankID, BankID på mobil, Buypass ID eller Commfides e-ID for å logge inn til tjenestene. Mer informasjon om dette samt om personvern og sikkerhet, finner du på Helsenorge sine sider.

Innlogging til helsenorge.no

Lenke til innlogging og oversikt over tilgjengelige tjenester finner du på helsenorge.no.

Innlogging - helsenorge.no

Digital postkasse

For deg som ikke bruker helsenorge.no er det også mulig å få brev fra sykehuset via Digipost eller e-Boks dersom du bruker en slik digital postkasse. Bruker du ikke digital postkasse i det hele tatt, vil du få brevet i postkassen som før. 
Sist oppdatert 27.03.2023