En gruppe mennesker som poserer for et bilde

Tilbud til deg som jobber på Ahus

Ansatte

Som ansatt i Akershus universitetssykehus (Ahus) har du tilgang på en rekke fritidsaktiviteter, velferdstilbud og mulighet til å leie bolig i nærheten av sykehusene våre.

På Ahus ønsker vi å gi alle ansatte et godt og varierende kultur- og fritidstilbud. Vi tror at ved å skape møteplasser hvor ansatte fra ulike avdelinger og stillinger samles til hyggelig samvær, styrker vi samholdet og får et bedre arbeidsmiljø.

Du kan delta i en rekke fritidsaktiviteter og vi har et stort bedriftsidrettslag hvor du garantert finner noe for enhver smak. 

Vi har faste tilbud i løpet av året, som julekonsert, jubileumsmiddag, kurs, teater- og konserttilbud, hytteutleie og fordelsavtaler.

​Tilbudet er stadig under utvikling og endringer kan forekomme.

Som ansatt kan du søke om tjenestebolig. Boligene varierer i størrelse fra 1-roms til 4- roms leiligheter i blokker, rekkehus og småhus.

Ansattboliger på Nordbyhagen (ahusbolig.no)

Ansattboliger i Kongsvinger

Ahusrevy1 består av en gjeng revyglade mennesker fra de fleste divisjoner og klinikker ved sykehuset som har et felles mål om å ha det morro på scenen.

Det er hektiske dager på landets største akuttsykehus, men da er det enda viktigere å kunne ha litt galgenhumor og le litt!

Ahus-koret ble etablert i 2009. De har øvelse hver torsdag kl. 16:15-18.:00 i sykehuskirken i Glassgata på Nordbyhagen.

Koret synger for det meste 3- og 4- stemte sanger i forskjellige sjangre, og alle stemmetyper er velkomne.

Koret dirigeres av Rolf Nykmark, som er utdannet operasanger, vokalpedagog og dirigent. 

Kontaktperson er Beate Lund- Kongsrud, telefon: 93 42 99 91.

Vi har fem personalbarnehager som ansatte ved sykehuset kan benytte seg av. Alle barnehagene ligger i tilknytning til sykehuset på Nordbyhagen.

Les mer om barnehagene

På Ahus har vi et eget bedriftsidrettslag, her kan du delta i aktiviterer som trening i sal, fotball, håndball, sykkel, skyting, og mye mer. Du finner mer informasjon om bedriftsidrettslaget på intranett.

Nyansatt

Er du nyansatt på Ahus? Da finner du viktig informasjon før oppstart her. 

Nyansatt på Ahus
Sist oppdatert 21.02.2024