Et par kvinner i hvite frakker

Ledige stillinger

Akershus universitetssykehus HF (Ahus) er et av Europas mest moderne sykehus, og Norges største akuttsykehus. Vi er et lokal- og områdesykehus for over 618.000 innbyggere og hovedoppgavene våre er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling.

Se alle våre ledige stillinger
Vår visjon er "menneskelig nær - faglig sterk

Vi kan tilby:

  • God faglig utvikling i et av Europas mest moderne sykehus.
  • Gode velferdstilbud for ansatte som hytteutleie, boligutleie, kulturtilbud, med mer.
  • Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud.
  • Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass.

Du finner diverse filmer om oss på YouTube. Vi har laget en egen spilleliste som heter "Bli bedre kjent med oss", her får du informasjon om selve sykehuset, og sykehusets avdelinger.

YouTube.com

Rett kompetanse på rett plass til rett tid -  det gir gode beslutninger, effektiv behandling og pleie. Vi skal ivareta pasientsikkerhet må til enhver tid, slik at pasienter får, og opplever at de får, tjenester av god kvalitet.

Kompetanse og utdanning

Ansatte på Ahus kan du søke om tjenestebolig. Boligene varierer i størrelse fra 1-roms til 4- roms leiligheter i blokker, rekkehus og småhus.

Ansattboliger på Nordbyhagen (ekstern lenke)

Ansattboliger i Kongsvinger

Vi vil vite mer om deg og kompetansen din. Registrer CV'en din og aktiver jobbagenten i databasen vår, så får du varslinger på e-post når vi lyser ut nye stillinger, som kan være aktuelle for deg.

Registrer (webcruiter.no)​​​

Sommerjobb

Vi trenger kompetente og engasjerte medarbeidere for sommeren som kan jobbe mot vår visjon: Menneskelig nær - faglig sterk.

Jobb på Ahus sommeren 2024
En person som viser en pasient noe på datamaskinen

Utdanningsstillinger på Ahus

Lurer du på å videreutdanne deg til å bli spesialsykepleier? På Ahus har vi hvert år flere utdanningsstillinger for sykepleiere som ønsker å videreutdanne seg.

Mer om utdanningsstillingene våre
En mannlig og en kvinnelig sykepleier gir hverandre high five

Hva kan vi tilby deg som ansatt?

Ahus ønsker å gi alle ansatte et godt og varierende kultur- og fritidstilbud. Vi tror at ved å skape møteplasser hvor ansatte fra ulike avdelinger og stillingskategorier samles til hyggelig samvær, så styrkes samholdet og vi får et bedre arbeidsmiljø.
Dette er noe vi kan tilby deg!
Oppstilte ansatte med forskjellige uniformer.
Sist oppdatert 28.02.2024