Et par kvinner i hvite frakker

Ledige stillinger

Vi skal skape Norges beste arbeidsplass - vil du være med på laget?

Se alle våre ledige stillinger

Akershus universitetssykehus HF (Ahus) er et av Europas mest moderne sykehus, og Norges største akuttsykehus. Vi er et lokal- og områdesykehus for cirka 575 000 innbyggere. Hovedoppgavene våre er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring og vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling.

Vår visjon er "menneskelig nær - faglig sterk

Vi kan tilby:

  • God faglig utvikling i et av Europas mest moderne sykehus
  • Gode velferdstilbud for ansatte, for eksempel hytteutleie, teaterbilletter og mye annet
  • Bedriftsidrettslag med et stort og variert tilbud
  • Muligheter for hjelp med bolig og barnehageplass

Sykehuset har laget mange gode filmer, disse vil du finne på YouTube. Vi har laget en egen spilleliste som heter "Bli bedre kjent med oss", her får du informasjon om selve sykehuset, og sykehusets avdelinger.

YouTube.com

Rett kompetanse på rett plass til rett tid gir gode beslutninger og effektiv behandling og pleie. Pasientsikkerhet må til enhver tid ivaretas slik at pasienter får, og opplever at de får, tjenester av god kvalitet.

Les mer om kompetanse og utdanning

Som ansatt kan du søke om tjenestebolig. Boligene varierer i størrelse fra 1-roms til 4- roms leiligheter i blokker, rekkehus og småhus.

Ansattboliger på Nordbyhagen (ekstern lenke)

Ansattboliger i Kongsvinger

Vi vil vite om deg og din kompetanse. Registrer din CV og aktiver jobbagenten i vår database. På denne måten vil du få varslinger på epost når vi lyser ut nye stillinger som treffer dine ønsker.

Registrer (webcruiter.no)​​​

Ta en utdanningsstilling hos Ahus

Er du vår nye spesialsykepleier? Akershus universitetssykehus har flere utdanningsstillinger for sykepleiere som ønsker å videreutdanne seg.
Les mer om utdanningsstillingene våre
To smilende sykepleiere i grønnn medisinsk uniform.

Hva kan vi tilby deg som ansatt?

Ahus ønsker å gi alle ansatte et godt og varierende kultur- og fritidstilbud. Vi tror at ved å skape møteplasser hvor ansatte fra ulike avdelinger og stillingskategorier samles til hyggelig samvær, så styrkes samholdet og vi får et bedre arbeidsmiljø.
Dette er noe vi kan tilby deg!
Oppstilte ansatte med forskjellige uniformer.
Sist oppdatert 05.06.2023