Be om ny eller endre time på helsenorge.no

Digital dialog om timeendring

Du som får innkallingsbrev på helsenorge.no og har time på Ahus kan sende beskjed direkte til avdelingen hvis du trenger et nytt tidspunkt eller ønsker å avbestille timen din.

Tegnefigur av en dame som holde ren mobiltelefon

​​Tjenesten betyr at du i stedet for å ringe kan gi beskjed til sykehuset digitalt hvis du trenger å endre tidspunkt. 

Svarknapp på helsenorge.no

Muligheten til å be om nytt tidspunkt finner du ved å åpne innkallingsbrevet i innboksen din på helsenorge.no. Der du har tilgang til en svarknapp, som du bruker for å gi beskjed om at oppsatt tid ikke passer.   
 
Husk å avbestille senest 24 timer før oppsatt tidspunkt for å unngå gebyr. 
Har du time på en mandag må du gi beskjed fredagen før.

Sikker kanal for kontakt med sykehuset 

Tjenesten er for alle over 16 år og foreldre med barn under 12 år, som har en bruker og samtykket til full tilgang på helsenorge.no. Du kan se dialogen i ditt personlige helsearkiv på helsenorge.no og i dokumentoversikten i Pasientjournal. 

Les mer om samtykke på helsenorge.no:

Samtykke til helsenorges bruksvilkår
Du som får brevet til en annen elektronisk postkasse, eller tilsendt på papir, må fortsatt ringe hvis du trenger å endre tidspunkt for time. Hvis du mottar innkallingsbrevet på Digipost, e-Boks eller som papirpost må du fortsatt ringe til avdelingen for å endre eller avbestille timen din. Kontaktopplysninger til avdelingen finner du i brevet eller via våre nettsider i oversikten Avdelinger A-Å.

Nye tjenester

Innføringen av digital dialog med sykehuset fører til en innføring av flere nye tjenester som vil bedre og forenkle din dialog med sykehuset.

For mer informasjon om digitale helsetjenester kan du se nettsiden vår:
Sist oppdatert 30.11.2022