Rehabiliteringstilbud

​​Koordinerende enhet ved Akershus universitetssykehus har oversikt over rehabiliteringstilbud ved sykehuset og i kommunene i sykehusområdet.

Individuell plan

Alle som har behov for langvarige og koordinerte sosial- og helsetjenester, har rett til å få utarbeidet en individuell plan (IP) dersom personen selv ønsker det.

Planen skal bidra til at tjenestemottakeren får et helhetlig, koordinert og individuelt tilpasset tjenestetilbud.

Les mer om individuell plan (helsenorge.no)

Koordinerende enheter i kommunene

Lenker til kommunenes nettsider.
De som har egen side for koordinerende enhet/individuell plan har lenke direkte til denne siden.

Bydel AlnaBydel GrorudBydel StovnerNittedalAurskog HølandFetLørenskogSkedsmoSørumRælingenRømskogEnebakkHurdalEidsvollGjerdrumUllensakerNannestadNesÅsSkiOppegårdNesoddenVestbyFrogn

Regional koordinerende enhet

Regional koordinerende enhet (RKE) gir informasjon og er veiviser til offentlige og private rehabiliteringstilbud. Enheten rettighetsvurderer henvisninger fra fastleger til private rehabiliteringsinstitusjoner med avtale, og har oversikt over tilbudet i regionen Helse Sør Øst.

Ved å ringe informasjonstelefonen kan du få hjelp og informasjon om tjenester og tilbud i regionen. Du kan ringe telefonnummer 800 300 61 mandag til fredag kl. 09.00-15.00.

Les mer om Regional koordinerende enhet (sunnaas.no)

Fant du det du lette etter?

Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.